Zoeken
Kies uw taal

Ophalen medicatie

Het ophalen van medicatie is dagelijks mogelijk op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 15.00 – 16.30 uur. Op woensdag kunt u medicijnen ophalen tussen 11.00 en 12.00 uur.

Sinds december 2023 maken we gebruik van een medicatie uitgifte automaat. Deze automaat staat aan de voorzijde van de huisartsenpraktijk. De medicatie uitgifte automaat staat van maandag tot en met zondag (24 uur per dag, 7 dagen per week) klaar voor het afhalen van uw medicijnen.

Om uw volledige bestelling in 1 keer te kunnen afleveren hanteren wij een gemiddelde levertijd van 5 werkdagen. U krijgt bericht als uw medicatie klaar ligt om op te halen.

Uit veiligheidsoverwegingen worden medicijnen niet meegegeven aan kinderen onder de 12 jaar.

Recepten van specialisten en medicatie vanuit het spreekuur worden zo mogelijk direct aan u meegegeven.

Voor medicatie of zelfzorgartikelen, welke niet door uw zorgverzekeraar worden vergoed, of waar een eigen bijbetaling op zit, overhandigen wij u een factuur. We verzoeken u het bedrag direct aan de balie te voldoen, bij voorkeur per PIN.

Inleveren medicatie ter vernietiging:

Verouderde medicatie of medicatie die u niet meer gebruikt, kunt u bij de apotheek inleveren ter vernietiging. We verzoeken u thuis de verpakkingsmaterialen (bijvoorbeeld de doosjes) te verwijderen.

Twijfelt u of u wel naar de huisarts moet?
Hieronder vindt u allerlei informatie die u verder helpt.