Zoeken
Kies uw taal
12 februari 2024

Medioo nieuwsbrief 2024

Geachte heer/mevrouw,

Allereerst een gelukkig nieuw jaar en de beste wensen voor 2024. Wij hopen dat u fijne feestdagen achter de rug heeft en willen iedereen bedanken voor alle kerstkaarten en geschenken. Graag informeren we u met deze nieuwsbrief over enkele veranderingen in onze praktijk.

Nieuwe collega huisarts

Met ingang van 1 januari 2024 is mevrouw S. Tuns, huisarts, op donderdag werkzaam bij Medioo. Met ons team van vier huisartsen, dokter M. Nibbelink-Smits, dokter E. van Keeken en dokter T. de Moret kunnen we zorgen voor een zo goed mogelijke bezetting, met voor u bekende gezichten en vertrouwen wij erop dat wij u, zoals u van ons gewend bent, de best mogelijke zorg kunnen blijven bieden, voor nu en in de toekomst!

Nieuwe collega apothekersassistente

Sinds september 2023 is Jantine van Koeveringe als apothekersassistente aan het werk bij Medioo. Jantine heeft jarenlange ervaring als apothekersassistente en we zijn heel blij met haar komst.

Medicatie uitgifte automaat

Sinds december 2023 maken we gebruik van een medicatie uitgifte automaat. Deze automaat staat aan de voorzijde van de huisartsenpraktijk. Bij Medioo zijn we afgelopen december ook gestart met een track & trace systeem. Dit software programma geeft de status van medicijnen door aan onze patiënten waardoor de verwerking van recepten en de communicatie met onze patiënten veel efficiënter verloopt. De planken in onze apotheek zijn voorzien van een eigen code. Het track & trace systeem zorgt ervoor dat wij precies aan kunnen geven waar een pakket zich bevindt. Deze informatie wordt doorgegeven aan u zodat u uw medicijnen vervolgens kunt ophalen uit de medicatie uitgifte automaat.

Digitale mogelijkheden door gebruik van Mijn Gezondheid.net en MedGemak app

Op dit moment wordt er al veel gebruik gemaakt van de digitale mogelijkheid om een afspraak te maken, een vraag aan de huisarts te stellen via het programma MijnGezondheid.net (MGn). Maar wist u dat u ook eenvoudig uw bloed en urine uitslagen en het advies van de arts kunt inzien via MGn en hiervoor niet meer hoeft te bellen met de assistente?

Er is ook een eenvoudige gebruiksvriendelijke app versie van MijnGezondheid.net. Deze app is genaamd MedGemak. Zo heeft u via uw telefoon of tablet 24/7 inzicht in uw medicijnen en bestelt u deze direct online. Wilt u gebruik maken van de app MedGemak? Zorg er dan voor dat u zich eerst aanmeldt voor MijnGezondheid.net.

Door deze innovaties hopen we u in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn. Veel informatie over de praktijk en apotheek kunt u vinden op onze website: www.medioo.nl

Graag tot ziens in de praktijk.

Met vriendelijke groet,

Mede namens het hele team,

Marleen Nibbelink – Smits, Apotheekhoudend Huisarts

Terug naar overzicht
Twijfelt u of u wel naar de huisarts moet?
Hieronder vindt u allerlei informatie die u verder helpt.